Kada pronadjemo u sebi ono što tražimo u drugome tada postajemo prijatelji sa celim svetom.

About

tatjana3

Tatjana Karajanov je nakon studija ekonomije i sociologije nastavila sa dugogodišnjim homeopatskim studijama. Završila je četvorogodišnje studije u belgijskom Centru za klasičnu homeopatiju (CKH) u Novom Sadu, dvogodišnje studije u londonskom Internacionalnom koledžu za klasičnu homeopatiju (LICH)” u Beogradu i master studije bombajske Akademije napredne homeopatije “The Other Song”.

Takođe, stekla je i edukaciju za stručnu superviziju kod homeopate Šile Rajan (Sheila Ryan), supervizora i tutora “School of Homeopathy” (London), jedne od najuglednijih homeopatskih škola u svetu.

Iza sebe ima 11 godina homeopatskog iskustva i preko 4000 pacijenata koji su prošli kroz njenu praksu. Predavač je u školi homeopatije „Hahnemann“ u Novom Sadu i član je Upravnog Odbora Udruženja za klasičnu homeopatiju „Hahnemann“.

Od 2009. do 2013. godine bila je predstavnik tog udruženja za Evropski savet za klasičnu homeopatiju (ECCH) i koordinator Svetske nedelje homeopatije, gde je stekla i znanja o medijskim predstavljanjima alternativne medicine javnosti.

Kao idejni tvorac serijala i aktivno učestvujući kao stručni konsultant u prvim epizodama emisije “Kosmos” sa Ninom Martinović Armbruster na RTV, stekla je još neka iskustva u medijskim predstavljanjima alternativne medicine javnosti Srbije, koja je veoma malo obaveštena o ovim temema, za razliku od ostatka sveta. Zajedno sa svojim kolegama ostaje medijski aktivna , kako bi javnost naše zemlje što više informasala o homeopatiji, kao medicini budućnosti.

Znanje o čovekovom zdravlju iz holističkog ugla, istraživački duh i želja za još dubljim razumevanjem prirode ljudskog bića i njegovih potencijala dovela je Tatjanu Karajanov do raznih istraživanja na temu vibratornih polja i frekvencija. Svoj celoživotni hobi, muziku i pevanje, od 2011. godine uključuje u svoj terapeutski rad. Proučavajući zvuk i frekvencije i istražujući dejstvo muzike na čovekovo bio polje, od 2011. godine aktivno kreira terapeutsku muziku. Koristeći svoj glas kao instrument i komponujući, uradila je dva autorska albuma u saradnji sa dizajnerom zvuka i kompozitorom Branislavom Micićem: “Muzika sfera” i “Mudrost Šume”. Muzika na oba albuma je pažljivo kreirana, sa posebnim frekvencijskim rasponima, koja ima terapeutsko dejstvo na slušaoca. U toku je rad i na trećem albumu.

Kroz iskustvo u radu sa ljudima, posmatrajući mehanizme po kojima funkcioniše totalitet ljudskog bića, osmislila je koncept terapijskih muzičkih radionica. „Aktivnim slušanjem” posebno kreiranih harmonija, uz odgovarajuće vežbe,učesnici radionice imaju priliku da pokrenu kod sebe neke “uspavane” delove svoje “životne muzike”. Ovakve vrste terapija pokreću vitalnu energiju organizma aktivirajući sve nivoe: fizički, emotivni i mentalni. Razvijajući ovaj metod, napravila je poseban program za decu i trudnice.

U toku su i novi muzički projekti, čija se realizacija uskoro očekuje.

Kategorije:

CD: Muzika Sfera 432 Hz

CD: Mudrost Šume 432 Hz

„Ako želite da razumete Univerzum, razmišljajte o energiji, frekvenciji i vibraciji.“ Nikola Tesla