Kada pronadjemo u sebi ono što tražimo u drugome tada postajemo prijatelji sa celim svetom.

Sanjala sam noćas

Sanjala sam noćas… kako slušam svoje ćelije kao neki mali grad u kome živim JA. Taj neko Ja je slušao i gledao i u jednom trenutku primetio kako su sve ćelije savršeno sinhronizovane i funkcionišu kao jato ptica u letu.

Sve u isto vreme znaju sve o meni samo se JA čekam da saznam nešto o njima. Posmatrajući ih, shvatih da je to jedno savršeno komunističko društvo samo bez diktatora. U tom trenutku shvatih da sam JA taj diktator.

Ha, nisam ni znala da imam takvu funkciju u ovom savršeno uređenom društvu zvanom TELO. Ćelije su samo izvršioci mojih naloga i verno prate svaki moj novi dekret, pažljivo motreći da ni jedna moja pomisao ne promakne nemanifestovana.

Još od doba rođenja svog diktatora, one sklapaju mozaik njegovih postavki i usklađaju ih sa celokupnim sistemom. I tako… pored svih teških dekreta sa programima ne voljenja sebe, konačno su nedavno doživele olakšavajući dekret koji glasi: VOLIM SEBE.

Dobile su dozvolu da sprovode milinu i mir u svom tako divno uređenom društvu. Ah, koliko su samo godina čekale na ovaj događaj, pomislih! Konačno su smele da otpuste sve toksine, svu vodu, sve težine koje su morale da zadržavaju u organizmu.

Osetivši tu njihovu radost postadoh još srećnija i shvatih da mi ćelije poput eha, veselo uzvraćaju taj osećaj miline koji sam ja njima poslala svojim novim dekretom. Ah, zar je toliko godina moralo da prođe… Zatim sam primetila da ćelije ne poznaju vreme jer su one ponovo počele da funkcionišu kao da su ovog trena ponovo rođene.

Shvatih da one nikada ne bi ni starile da nije dekreta koji to nalaže! Diveći se toj tvorevini, tom savršenom sistemu koji ne zna za loše dok mu se ne naredi, shvatih da živimo u BOŽANSKOM ODELU koje je stvoreno sa toliko ljubavi da ispunjava sve naše želje.

Tog momenta od diktatora pretvorih se u poklonika božanskog odela. Ah, kakvo oslobođenje… kada znaš da živiš na savršenom mestu, da imaš sve što ti je potrebno i da ti je svaka želja ispunjena.

Biti poklonok a ne vlasnik ili diktator onome što nam je od Boga dato! Preplavio me je osećaj poštovanja iI ljubavi prema svemu što postoji, prema celom svemiru …

Da, zaista ne postoji ništa drugo u njemu osim dobrote i ljubavi! Sve ostalo je samo izmišljotina diktatora!

Similar posts
  • Homeopatija – Izlečenje duše i ... Novi tekst o homeopatiji biće postavljen [...]
  • Tekst u e-magazinu RYL: “Oslušk...     Novi tekst “Osluškivanje Duše” Tatjane Karajanov u celosti pročitajte klikom na sliku: (Tekst počinje na stranici [...]
  • Kada milost zavlada Kada milost zavlada a odanost procveta tada pojam iskrenost i istina nije potreban niti ga iko traži. Kada se razumevanje svemira i poštovanje kosmičkih tokova ustoliči u svakom biću, tada vreme odnosno uzrok i posledica nisu više potrebni. Kada se sve suprotnosti sastanu i ujedine tada odnosi više nemaju svoju svrhu i forme se stapaju… [...]
  • Kako svoju dušu pozvati na ples? Svako ko se uspešno prilagodio modernom društvu, potisnuo je veliki deo unutrašnje isceljujuće mudrosti koja leži duboko u njegovoj svesti. Instinkti su veoma oslabljeni. Zapravo, civilizovanje je većim delom učenje da ne radimo ono što naše telo želi da radimo, dok ono nosi u sebi inteligenciju koja prevazilazi razumevanje za koje je naš naučeni razum [...]

Kategorije:

CD: Muzika Sfera 432 Hz

CD: Mudrost Šume 432 Hz

„Ako želite da razumete Univerzum, razmišljajte o energiji, frekvenciji i vibraciji.“ Nikola Tesla